بهترین سقف آشپزخانه
“چه نوع سقف برای آشپزخانه ام مناسب است ؟” ممکن است این سوالی باشد که هر خانم خانه دار یا یک سرآشپز رستوران از خود بپرسد ، شاید برایتان عجیب باشد ، “نوع سقف” در آشپزخانه از چه اهمیتی برخوردار است ؟ چه فرقی می کند که ما از سقف معمولی یا از سقف کاذب استفاده نماییم ؟
بدون شک هر مصالحی را نمی توان در هر محل استفاده کرد ، مخصوصا در محیط هایی که از وسایل گرمایشی به وفور استفاده می شود یا محیط هایی مانند آشپزخانه که گرمای پخت و پز و دود تولید شده از روغن سرخ کردنی ، آهسته آهسته رنگ فضای آشپزخانه را از حالت طبیعی خود خارج می کند.
در اکثر آشپزخانه های منازل مسکونی و رستوران ها از مصالح سنتی مانند گچ ، سرامیک و کاشی استفاده می کنند. و معمولا زمانی که به سقف این آشپزخانه ها نگاه کنید ، یک سقف معمولی گچی یا به ندرت یک سقف کاذب کناف مشاهده خواهید کرد.
اما زمانی که شما به سقف یک آشپزخانه نگاه می کنید ، نکته ای توجه شما را به خود جلب می کند ، و آن رنگ غیر طبیعی و زرد مانندی است که سقف گچی و یا دیوار ها به خود جذب کرده اند .
همانطور که در پست های قبلی مفهوم و مزایای سقف کشسان را برای شما شرح دادیم ، متوجه شدیم که سقف کشسان لابل ، قابل شستشو و آنتی باکتریال است ، یعنی اگر سقف کشسان آشپزخانه منزل یا رستوران شما پس از مدتی آثار مواد غذایی پخت و پز شده در آشپزخانه را به خود جذب کند ، می توانید آن را به راحتی بدون جدا کردن از سقف با آب گرم و دستمال نرم شستشو داده و آن را به روز اول خود بازگردانید ، در حالی که شما این انعطاف پذیری را نه روی سقف گچی ، نه کناف و نه هیچ متریال دیگری به غیر از پارچه پی وی سی سقف کشسان نمی توانید پیدا کنید.